بادنجون بانمک بزاریدپخته بشه ابکش کنیدآبش که رفت باگوشتکوب بکوبیدونمک وفلفل وسیروهویج رنده شده وسبزی معطروسیادونه وزردچوبه وگلپر ودارچین فلفل سبزوسرکه انگوربریزیدازفردااماده خوردن
تجربه بچه ها
بادمجونو میشورم با پوست حلقش میکنم نمک میریزم روش تا اگه تلخ باشه تلخیش بره باز میشورمش ..میزارم با سرکه سفید یه کم بپزه نرم که شد بزارسردبشه لایه لایه بچین فلفل سیر هویچ (ریز خورد کردم )سبزی ترشی سیادونه گلپر نمک لابه لاش میریزم درش و میبندم ترشی اماده است