نمی خوریم اصلا واس کیکش هم شک دارم
کیک هویج
تخمرغ 4 عدد
آرد 1و سه چهارم پیمانه
هویج رنده ریز 2پیمانه
شکر 1پیمانه
بکینگ پودر 1 و یک دوم قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
دارچین دوقاشق چ
گردو نصف پیمانه( بعد اندازه گیری رنده کن یا خرد کن)
روغن سه چهارم پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر خوب هم بزن تا سفید و کش دار بشه
آرد دارچین نمک بکینگ پودر رو با هم مخلوط کن سه بار الک کن بذار کنار
بعد اینک تخم مرغ سفید شد روغن رو بریز هم بزن بعد کم کم آردو... ک الک کردی اضافه کن هم بزن تا خوب ترکیب شه
بعد همزن رو خاموش کن هویج و گردو رو بریز با قاشق هم بزن تا خوب ترکیب شه
کف قالب روچرب کن مواد کیک رو بریز توش
بذار تو فری ک از ی ربع قبل گرم شده با 180 سانتی گراد 45 دقیقه بپزه
هم راحته هم بافت نرم و سبکی داره