یعنی همه چیز خوبه پس چرا دکتر بهم دارو داد پودر اینو فولیک داد بهم با قرص اسپیرونولاکتون نه گ ...
پود را برای تقویت تخمدان داده برای اینکه تخمک هات عالی باشه که سریع باردار بشی تا چند تا تخمک بالغ داشته باشی
قرص را هم برای اینکه تخمک هایی که خیلی بزرگ میشن تبدیل به کیست نشن داده.
درکل داروهای خاصی نیستن.
انشاءالله زود باردار میشی
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
مثل سنو واژینال یا بیشتر من دکتر گفته حتما باید برم 😓
سنو واژینال منم رفتم اصلا درد نداره که
دردش یکم از پریودی بیشتری دردش همون لحظه اول گلم نترس وقتی ماده حاجب تزریق میشه دفعه اول ی درد کوچولوداره ولی بعدش بدنت بی حس میشه دردی حس نمیکنی سه بار ماده تزریق میشه ک فقط دفعه اولش کمی درد داره من اون قدر استرس داشتم میخواستم بیهوش بشم ولی وقتی انجام دادم راحت بود اگ میترسی میتونی بگی بی حسی واست بزنن ب من قرص دادن قبلش
خودت طبیعیه بیخود زیربارعکس رنگی هم رفتی خیلی دردناکه
اخه من قبلش ی دکتر دیگ رفتم ک منو ترسوند وگفت ک تو سنو هیچ فولیکل تخمکی دیده نمیشه منم ترسیدم رفتم ی دکتر دیگه گفتم همورو انجام بدم ک خیالم راحت شه خدا رو شکر همه چی خوبه