آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
از طعنه ی جاهلان(۰۰۰۰۰) نخواهم ترسید تا کور شود (انشالله) هرانکه نتواند دید 😁😁 لعنتیا حداقل تو دروغ گفتن باهم هماهنگ باشین🤣✋ اینکه تو مسایلی که سررشته نداریم سکوت کنیم و حرف نزنیم خیلی بهتره و محترم تر به نظر میرسیم تا با دادن اطلاعات نادرست (فقط برای ابراز وجود )ابله و مضحک به نظر برسیم 😊😊ظاهرا ویروس کرونا فقط چهارشنبه سوری ،ایام عید، سیزده بدر منتقل میشده بقیه ی روزا کاری به کارکسی نداره
یکبار دیگر چهره ها بدون ماسک زیباترین لبخند را تکرار خواهند کرد،دیدار ها هر روز زنده خواهد شد و آغوش ها لبخند خواهد زد.حرف کسی در سرفه پژمرده نخواهد شد و کافه ها از آهنگ فنجان و قاشق مست خواهند شد،و من میدانم آن روز نزدیک است....
حتما ایموجی هاشو ازمایش میکرده ببینه سرجاشه یا نه😂
هر کی عاشقمه پلک بزنه!!! 😍 اوه شت همتون اره؟؟؟😎 تعریف از خود نباشه از جلوی هر مرکز خریدی رد میشم درش برام باز میشه😎 ❤❤❤❤ بزودی یه دختر خوشمل و ناز میاد بغلم الهی فداش بشم من❤❤❤❤خداروشکر دخترم صحیح و سالم اومد بغلم خدایا شکرت❤❤❤❤
حتما ایموجی هاشو ازمایش میکرده ببینه سرجاشه یا نه😂
احتمالا😁😂
آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
آره دیگه خودش گفته آزمایش میکنم.شما رو صلاح دیده برا آزمایش کردن.خدا برا هم حفظتون کنه
یکبار دیگر چهره ها بدون ماسک زیباترین لبخند را تکرار خواهند کرد،دیدار ها هر روز زنده خواهد شد و آغوش ها لبخند خواهد زد.حرف کسی در سرفه پژمرده نخواهد شد و کافه ها از آهنگ فنجان و قاشق مست خواهند شد،و من میدانم آن روز نزدیک است....