2777
2789
عنوان

کاغذ دیواری واسه پذیرایی

756 بازدید | 14 پست

میخوام پذیراییمو کاغذ دیواری کنم.اما نمیدونم چطوری خوبه.احساس میکنم خونه ها همه مث هم شده.همه کاغذ دیواریای فامیل طرح اسلیمیه.یه طرف دیوار طرح راه راه.یه طرف بی طرح.همه هم کرم رنگ .

مبل و پرده هات چه رنگه

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواستم رنگ دیگه بخرم از کرم خوشم نمیاد ولی واقعیت اینه که رنگای دیگه خونه رو کوچیک نشون میده و فضا رو میبنده،مخصوصا خونه های الان مه همه آپارتمانی هستن مگر اینکه متراژتون بزرگ باشه 

خیلی سخته انتخاب کاغذ، مخصوصا اگه مث من‌سخت‌گیر باشی، 

یه هفته است دارم میرم.از بس تنوع زیاده گیج شدم.معمولا طرحایی رو میپسندم که همه تو فامیل دارند.بدم میاد از این موضوع.تکرار یچی.دلم میخواد تکراری نباشه.

یه هفته است دارم میرم.از بس تنوع زیاده گیج شدم.معمولا طرحایی رو میپسندم که همه تو فامیل دارند.بدم می ...

ما که پارسال پدرمون در اومد و از هر طرحی که خوشمون میومد به دلیل تحریم دیگه موجود نبود 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
من ان‌شاءالله تا چندوقت دیگه یکی از اینارو میخرم واسه پشت تی وی

یه نظر بدم.آبرنگی ملایم بخر.این طرحا دلو میزنه.پشت تی وی ساده بزن.اکلیل دارم قشنگ میشه.بعد با چندتا تابلو و دکور شلوغش کن.

منم میخواستم رنگ دیگه بخرم از کرم خوشم نمیاد ولی واقعیت اینه که رنگای دیگه خونه رو کوچیک نشون میده و ...

خونه ما طول دیوارش نه مترمیشه.اما عرضش سه متره.شش متر میشه.حالت ال ماننده.بخاطر عرض کم یه قسمت دلم میخواد روشن باشه.

یه نظر بدم.آبرنگی ملایم بخر.این طرحا دلو میزنه.پشت تی وی ساده بزن.اکلیل دارم قشنگ میشه.بعد با چندتا ...

جدی؟  تازه اینا ساده‌هاشه، شوهرم یه مدلایی پسند کرد که من اینجوری شدم😳 یعنی اگه اونایی که شوهرم خوشش اومد و بزنیم پشت تلویزیون دیگه نمیشه به تلویزیون نگاه کرد، قشنگ آدم کور میشه😒 برم سرچ کنم ببینم آبرنگی ملایم چجوریه امیدوارم خوشم بیاد😚

🖤