2777
2789

الان هفته ٣٨ رفتم چند روزه حالت تهوّع و سرگيجع دارم ديروز فشارم بالا پايين شد خوبه امروز ولي ، رفتم دكتر برام ازمايش اورژانسي پروتعين نوشت  اونم جوابش يكم گف داري دفع ميكني و برام ازمايش ٢٤ ساعته نوشته ، الان اين ازمايش هم جوابش خوب نباشه چي ميشه ؟؟؟ من زايمان طبيعي ميخوام بكنم ولي اگ  ازمايشم خوب نباشه چيميشه؟؟

برامنم پروتئین نشون داددوباره از دادم..عذرمیخوام باید ازمایشتون بین ادرار باشه نه اولش وگرنه پروتئین نشون میده الکی.. قبلشم شستشو کامل باشه حتما تانتیجه درست بگیرید نترس چیزی نمیشه 

خدایاشکرت
برامنم پروتئین نشون داددوباره از دادم..عذرمیخوام باید ازمایشتون بین ادرار باشه نه اولش وگرنه پروتئین ...

ازمايش ٢٤ ساعته رو گف كامل بگيرم اول تا اخرشو ، ولي اره اون ازمايش پروتعين ك امروز دادم اولش رو گف نگير وسطش رو بگيرم قبلشم با بتادين تميز كردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمايش ٢٤ ساعته رو گف كامل بگيرم اول تا اخرشو ، ولي اره اون ازمايش پروتعين ك امروز دادم اولش رو گف ن ...

بتادین نمیخواست همون شستشو بااب کافی بود ادرار اول چون غلظتش زیاده پروتئین نشون میده نترس طوری نیس

خدایاشکرت
نه مشکلی از این لحاظ نیست فقط احتمالا بهت بگه حاملگی رو تموم کنی و بری زایمان که مقاومت نکن . برو که ...

پس سزارين نميكنه امروز معاينه لگن رفتم گف يسانت بازشده الان ٣٨هفتع و سه روزمه