2777
2789

خانم ها یه ماه قبل زایمان سر سینتون رو چرب کنید باروغن زیتون یا پماد ویتامین اد.تا وقتی بچه سینه رو گرفت زخم نشه و خون نیفته

من سه روز تب کردم سینم یکدماه زخم بود خون میرفت تو دهان بچم.

اگه به دردتون خورد یه فاتحه برا مادرم بفرستید

به سلامتی زایمان کنید🌹🌹🌹🌹

هیچی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقيقا از يك ماه و نيم مونده به زايمان سينمو چرب ميكردم و پماد مخصوص شقاق و هزارتا كوفت و زهرمار استفاده كردم ولي بازم زخم شد و تا ٤٠ روز موقع شير دادن خون گريه ميكردم. بچم كاملا دهنش خوني ميشد و من ميمردم و زنده ميشدم. فقط خودمو ميزدم از درد وحشتناكش😣

هرررركاري هم بگي تو اون دوران كردم ولي بي فايده بود

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

زخم شدن سر سینه به خاطر اینه که بچه خوب سینه رو تو دهنش نمی گیره نوک سینه رو میگیره برا همین زخم میشه اگه هاله سینه دهنش باشه اصلا زخم نمیشه روش شیر دادنتون اشتباهه

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
زخم شدن سر سینه به خاطر اینه که بچه خوب سینه رو تو دهنش نمی گیره نوک سینه رو میگیره برا همین زخم میش ...

نه عزیزم دکترم گفت باید چرب میکردی.کل هاله تودهنش بود اما زخم میشد.توبیماذستان چند بار دیدن چه جوری شیر میخوره موردی نداشت

هیچی  
من دقيقا از يك ماه و نيم مونده به زايمان سينمو چرب ميكردم و پماد مخصوص شقاق و هزارتا كوفت و زهرمار ا ...

😞منم.اما خوده دکتر گفت کاش قبلش چرب میکردی.ازمن شبیه ریشه درخت بود و خون میومد 

هیچی  
😞منم.اما خوده دکتر گفت کاش قبلش چرب میکردی.ازمن شبیه ریشه درخت بود و خون میومد 

همش چرته همشششش من هم قبلش كلي كارا انجام دادم هم بعدش. 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..