2777
2789
عنوان

برای کم خونی چی خوبه،،؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 29 پست
ارده وشیره برای صبحانه سویق شربت خونساز  من یه مدت کم خونی داشتم اینارو با قرص اسید فولیک خو ...

گلم شربت خونساز منظورتون چیه؟از داروخانه گرفتین؟

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارده وشیره برای صبحانه سویق شربت خونساز  من یه مدت کم خونی داشتم اینارو با قرص اسید فولیک خو ...

مگه شربت خونساز داریم؟؟؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

قرص اسید فولیک بااهن خوبه؟؟؟

سعی کن شیره رو از کسایی ک خودشون درست میکنن بخری

من یکی از فامیلامون کاشمر هستن و همیشه خودشون درست میکنن و ازشون شیره انگور میگیریم

خدایا خودت درست کن، تو درست کنی قشنگ تره
شیره های بازار مگه طبیعی نیست؟

ن اونا قند داره توش

معمولا جاهايي ك سبزيجات اماده ميفروشن طبيعي رو دارن شيره انگور اصل كامل شل هست ن مثل بسته بندي ها سفت

دخترخاله ي همسر من كم خوني شديد داشت ٣-٤ماه شبي ي ليوان شير با دوقاشق غذاهوري شيره انگور ميخورد و الان كاملا اوكي شده يعني واقعا معجزست هرچقدرم بخوري چون قندش طبيعيه برا بدن ضرري نداره

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
گلم شربت خونساز منظورتون چیه؟از داروخانه گرفتین؟

من رفتم دارو گیاهی گفتم کم خونی دارم اینایی که گفتمو بهم داد

شربت خونسازم خودش داد حالا نمیدونم کار خودشون بوده و فقط اونجا داره یا همه جا دارن

ن اونا قند داره توش معمولا جاهايي ك سبزيجات اماده ميفروشن طبيعي رو دارن شيره انگور اصل كامل شل هست ...

یعنی شیره بریزم توشیر وبخورم؟؟

یعنی شیره بریزم توشیر وبخورم؟؟

اره

حتي تو اب جوش بريزي و با يكم ابليمو بجاي چاي هم عاليه چون چاي باعث دفع اهن و كم خوني ميشه

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

شیره انگور رو میشه یه مدل دیگم خورد 

اینکه روغن یا کره بریزی تو ماهی تابه داغ ک شد یکم شیره بریزی توش بعدش خاموش کنی شعله رو و بیاری با نون بخوری خوبم سیر میکنه

خدایا خودت درست کن، تو درست کنی قشنگ تره