مواد اصلی
سبزی معطر چرخ شده (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)۱۵۰ گرم
گوشت۵۰۰ گرم
لپه۲۵۰ گرم
پیاز۲ عدد
تخم مرغ۴ عدد
آب زعفران۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغنبه مقدار لازم
ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود.
۲
لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، میپزیم به طوری که آبی از آن نماند.
۳
گوشت، لپه و سبزی را از چرخگوشت رد میکنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط میکنیم. تخممرغ را یکییکی افزوده و مواد شامی را ورز میدهیم.
۴
در تابه مناسبی روغن ریخته و میگذاریم تا داغ شود. سپس شامیها را روی حرارت ملایم سرخ میکنیم.