من سینه مرغ رو با دنبه گوسفند و یک پیاز چرخ میکنم بعدم بهش یه قاشق آرد و کمی نمک و ادویه و پودر سیر و کمی نعنا خشک میزنم . بعدم تو ماهیتابه دو طرفه میذارم عین سیخ کوبیده دورشم گوجه و سیب زمینی میذارم . و زیرش رو کم میکنم . اتفاقا میخام الان درست کنم 😂
چرا میشه رون هم ریخت توش، روش همیشگی خودمو گفتم. آبلیمو هم بستگی به ذائقهی خودتون داره، من یه بار ریختم دوس نداشتیم. من گاهی سیر بهش میزنم، گاهی فلفل دلمه، کلاً تنوع زیاد داره
حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
عزیزم گوشت مرغ چرخ کرده رو با پیاز(ابشو بگیر)،زعفران،سیر،ابلیمو رو ورز بده بعدش ی ۲ ساعتی بزار یخچال بعدش دربیار سرخ کن عالی میشه فقط تو ریختن زعفران زیاده روی نکن زیاد بشه طعمش بد میشه