2777
2789

بچه ها من كدو وارد كردم كد مليو زدم تاييد شماره هم كردم  بعد اومدكه خدمات دولت ازين پس به اين شماره به شما اطلاع رساني ميشه

يعني چي؟؟يعني الان اين اعتراض من ثبت شد؟؟

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

نریختن اون شماره هم اختلال داره سرکاریم کلا

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نگرفتم # ۶۳۶۹*

این که اصلا کار نمیکنه..من از صبح دوهزار بار زدم 😕

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
این که اصلا کار نمیکنه..من از صبح دوهزار بار زدم 😕

اره منم زدم کار نمیکنه  گفتن تا ساعت سه بعدظهر مشکلش رفع میش ولی هنو نشده😒

خدایا هزارااان بار شکرت.. ممنونتم. خدایا خودت حافظ تانیام وامیر علی نازم باش..یه صلوات براسلامتی بچه هام وخونه دارشدنم بفرستید ممنونم ...عاشقتم خداجوونم. 
بچه ها من كدو وارد كردم كد مليو زدم تاييد شماره هم كردم  بعد اومدكه خدمات دولت ازين پس به اين ش ...

کدوم شماررو زدی عزیززم؟؟؟؟

خدایا هزارااان بار شکرت.. ممنونتم. خدایا خودت حافظ تانیام وامیر علی نازم باش..یه صلوات براسلامتی بچه هام وخونه دارشدنم بفرستید ممنونم ...عاشقتم خداجوونم. 
بچه ها من كدو وارد كردم كد مليو زدم تاييد شماره هم كردم  بعد اومدكه خدمات دولت ازين پس به اين ش ...

اره ثبت شده عزیزم

برای ماهم همین پیغام اومد ایشالا..که بدن

ايشالا واقعا حقمونه كه بگيريم فقط دوتومن حقوق كارمندي داريم نه خونه نه  زمين نه مغازه هيچي ماشينم نداريم 

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!