2777
2789
عنوان

آیادرسته یانه؟

83 بازدید | 8 پست

من تا تلفظ آیه های قرانو درست بخونم صوتیشو میزارم گوشم و تکرار میکنم ک درست بخونم.ایا اشتباهه؟چله هم اونجور میخونم.عیبی داره؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه درسته

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

چه ایرادی میتونه داشته باشه عزیزم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

درستش هم همینه که با تلفظ صحیح خونده بشه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

التماس دعا

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
التماس دعا

حتما.از همه ممنونم😘😘

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉