2777
2789
عنوان

شکست بعد از جراحی واریکوسل

17754 بازدید | 94 پست

سلام دوستان،

من یه مدت مدیدی هست خواننده ی تاپیک هاتون هستم. همسرم واریکوسل دو طرفه داشت. تعداد اسپرم ها قبل از جراحی میکروسکوپی چهار میلیون بود، الان که دو ماه از عمل می گذره و دارو هم مصرف کرده (سلن پلاس و...) تعداد از چهار میلیون شده هشتصد هزار تا! با تحرک صفر...

کسی تا حالا تجربه ی مشابهی داشته؟ امکانش هست با گذشت زمان بیشتری تعداد افزایش پیدا کنه؟ یا ممکنه بدتر بشه شرایط؟

خیلی نگرانم... خیلی منتظر نی نی ام. خدا کنه اینجوری امتحان نشم........

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
من زیاد اطلاعی ندارم ولی بعد از عمل حداقل باید شیش ماه صبر کنی بعد اقدام کنی احتمالا تو این شیش ماه ...

خیلی از بچه های همینجا بعد از جراحی جواب گرفتن. حتی یکی از بچه ها همون ماهی که همسرش عمل کرده بود باردار شد...مرسی عزیزم از راهنمایی ت

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی از بچه های همینجا بعد از جراحی جواب گرفتن. حتی یکی از بچه ها همون ماهی که همسرش عمل کرده بود با ...

نمیدونم عزیزم ایشااالله که جواب میگیرین، اما من خوندم تو نت که شیش ماه اقدام نمیکنن تا حالت عادی باشه

ایشاالله خدا دلتو شاد کنه

حداقل ۳ ماه و بیشتر حتی ۶ ماه تا یکسال باید بگذره تا اسپرما به حال طبیعی بیافتن.تحرکش چقد بود قبل عم ...

تحرکش نرمال بود. باید بیش از چهل درصد تحرک داشته باشن که مال همسرم پنجاه درصد تحرک داشتن...

ان شاالله دوباره تحرکشون برمیگرده.خیلی خیلی زود رفته آزمایش.

خدا از دهنت بشنوه... دکتر گولم زد. گفت دو ماه بعد از عمل درست میشه. چی بگم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه...

عاقاااا...شما یعنی هیچکدوم تون با چنین چیزی مواجه نشدین؟؟؟؟ خییییلی نگرانم...نکنه آزو اسپرم بشه آقاییم...    

امیدوارم هرچه زودتر به مراد دلت برسی

دکتر شما هر دوطرف رو عمل کرد ؟

شوهر منم واریکوسل دوطرفه داره ولی دکترش میگه فعلا چپ رو عمل میکنیم نیازی نیست همین الان راست رو هم عمل کنیم

امیدوارم هرچه زودتر به مراد دلت برسی دکتر شما هر دوطرف رو عمل کرد ؟ شوهر منم واریکوسل دوطرفه داره ...

آره دو طرفه عمل کرد. البته مجرد که بوده یبار طرف چپ رو جراحی کرده بوده. که متاسفانه توی سونوگرافی ها معلوم شد طرف چپ عود کرده و گرید دو واریکوسل هست. طرف راست هم همینطور......

آره دو طرفه عمل کرد. البته مجرد که بوده یبار طرف چپ رو جراحی کرده بوده. که متاسفانه توی سونوگرافی ها ...

عیب این بیماری همین عود کردنشه.

خود دکترا میگن احتمال عودش پایینه ولی بنظر من بیشتر از اون 5 درصد یا 10 درصدی هست که میگن چون من شخصا خیلیا رو دیدم که عود کردن.

شوهر منم واریکوسل چپش شدیده و دکتر میگه چون شدیدی احتمال عود کردنت 10 درصده.

عیب این بیماری همین عود کردنشه. خود دکترا میگن احتمال عودش پایینه ولی بنظر من بیشتر از اون 5 درصد ی ...

اگه با روش میکروسرجری جراحی کنن احتمال عودش خیلی پایین میاد. در حد یک درصد میشه. چون با میکروسکوپ اون شریان های کوفتی که واریسی شدن رو تو حالت بزرگ نمایی بهتر می بینن و اینطوری رگی از زیر دست شون در نمیره. 

عزیزم امیدوارم به حق علی و اولادش عمل همسرت موفقیت آمیز بشه و خیلی زود یه نی نی تپل مپل بیاری