من روغن زیتونزدم از ماه اول اصلا ترک نخوردم نه بارداری قبلیم نه الان ولی به هر حال هرکار کنی شکم و سینه شل میشه فکر کن اون همه کش بیاد و بزرگ شه دیگه مثل قبل نمیشه
فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
اونا که کرم میزنن و ترک نمیخوره پوستشون خوبه مطمئن باش اگه کرم نزنن هم ترک نمیخوره
چند سال پیش تو مدرسه یه معلم داشتیم که خیلی مسخرهش میکردیم، بیچاره هیچی نمیگفت. آخرین روز مدرسه بود،تو کلاس گچ رو برداشت فقط رو تخته یه بیت شعر نوشت و رفت:《 سنگ اگر کاسه زرّین شکند، ارزش سنگ نیفزاید و زَر کم نشود 》................... بماند که ما خیلی پشیمون شدیم😔 آخه بچه بودیم. ولی از اون روز من همیشه این شعر تو گوشمه. ☝️☝️☝️☝️قابل توجه کسایی که همه جا مخصوصا تو فضای مجازی یا نی نی سایت میخوان با تخریب دیگران خودشون رو بالا بکشن😏
من روغن زدم فایده نداشت پوستم شدید خشک بود شکمم مثل دفتر نقاشی بچه ها شده خط خطی😩
فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا ممنونم که معجزتو نشونم دادی و تو اوج ناامیدی فهمیدم مامان شدم اونم شب ولادت امام زمان😍 میشه واسه سلامتی نی نیم صلوات بفرستین😘عاشقتم پسررررم 😍به عشق حضرت عباس میخوام اسم پسرمو بذارم امیرعباس 😍انشالله
اره حوشبحال اونایی که پوستشون چربه مادرشوهرم سه تا شکم زاییده اما یه ترک هم نداره شکمش
ببین حتما کرم هم نزده.
پس مطمئن باش ربطی به کرم نداره.
منمکای ترک خوردم ولی مهم نیست بچه به دنیا بیاد میبینی چیزای دیگه مهم تره
چند سال پیش تو مدرسه یه معلم داشتیم که خیلی مسخرهش میکردیم، بیچاره هیچی نمیگفت. آخرین روز مدرسه بود،تو کلاس گچ رو برداشت فقط رو تخته یه بیت شعر نوشت و رفت:《 سنگ اگر کاسه زرّین شکند، ارزش سنگ نیفزاید و زَر کم نشود 》................... بماند که ما خیلی پشیمون شدیم😔 آخه بچه بودیم. ولی از اون روز من همیشه این شعر تو گوشمه. ☝️☝️☝️☝️قابل توجه کسایی که همه جا مخصوصا تو فضای مجازی یا نی نی سایت میخوان با تخریب دیگران خودشون رو بالا بکشن😏
خانومی قسمتی از مادرشدن همین ترکها و تغییراته.....اگه فکر میکنی آمادگی و تحملشو نداری فعلا اقدام نکن برا بارداری چون برا مادرشدن باید خییییلی بیشتر از اینا فداکاری کنی 😇🙏🏼