پیاز داغ فراووون(خلالی نازککک) .لپه هاتم از شب قبل خیس کن گوشتتو تو پیاز داغت یکم سرخ کن زرد چوبه و رب بزن ربو هم یکم تو پیاز داغ سرخ کن تا خوشرنگ بشه بعد لپه هارو بریز یه سرتفت بده و بعد آب جوش بریز درشو بزار زیرش باید کم باشه .وسطای پخت من چوب دارچین میریزم تو خورشتم لیمو عمانی یا پودر لیمو هم نیم ساعت آخر بریز .وقتی گوشتت یکم پخت نمکشو و فلفل و بزن .از آخرم وقتی خورشتم جا افتاد گلاب زعفران دم کرده یکم هل هم میریزم وآخرای پختو خورشتمو رو شعله پخش کن با حرارت کم میزارم تا روغن پس بده