دو هفته #اینترنت قطع شده بود، دیوونه شده بودیم هزیون میگفتیم،اونوقت عکس کلبه جنگلی میزارین استوری میگین حاضرین شیش ماه بدون اینترنت اینجا زندگی کنین؟؟؟😳😳😳 اره ارواح عمتون😒😒😒😒
ماشالا شما چه هنرمندی 😍 منم قبل اینکه بچه هام دنیا بیان عاشق تزیین کردن غذا بودم 😄
😍😍😍😍
فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو هفته #اینترنت قطع شده بود، دیوونه شده بودیم هزیون میگفتیم،اونوقت عکس کلبه جنگلی میزارین استوری میگین حاضرین شیش ماه بدون اینترنت اینجا زندگی کنین؟؟؟😳😳😳 اره ارواح عمتون😒😒😒😒
اره عزیزم ی دونه تخم مرغ اضافه میزنی و اون تخم مرغ میره ته مواد ی طرفش ب خاطر سفیدی تخم مرغ کم رنگ میشه قسمت رویی پررنگ بعد پختنش هشت قسمت میکنم یکی در میون بر میگردونم
فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
دخترم واسه اولین بار بلند خندید خیلی ذوق دارمممم😍میدونم بی ربطه ولی خواستم خوشحالیمو باهاتون قسمت ک ...
وایییی.چه حس خوبی
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
خدااااایاشکرررررت 😍🌸همسرم جواب کرده بودن که اسپرم اهدایی بگیرم اما لطف خداشامل حالمون شد 😍معجزه شد و آزمایشش هیچ مشگلی نداشت😍🌸 این تیکر واقعی بود 3تا جنین انتقال دادم که در 3هفته سقط شدن سخته بدونی داری مادر میشی اما مثل به خواب کوتاه باشه😟😟😟منو همسرم چندساله منتظریه فسقلی هستیم چندبارهم ivfکردیم اماسقط شدن اما دلم روشنه خدابهمون یه یاسمنگولی میده ــ درضمن من همسربهترین موزیسین کوردم😘😍😍 صـــلــوات🙏💜