عزیزم من همیشه زرشک پلو با مرغ رو، مرغش رو از شب قبل تو زعفرون و پیاز میخوابم بعد حسابی مرغ هارو سرخ میکنم تا طلایی بشه خووب بعد پیاز و رب و فلفل دلمه ای هویج دونه سیب زمینی کوچولو و نخود فرنگی و ذرت(بلال شیر میگیرم خودم دون میکنم ب نظرم شیر خوشمزه تر میکنه غذارو) ب همراه نمک فلفل عصاره الیت و ی قاشق ابلیمو میریزم سه تا لیوان آب میذارم بپزه وقتی حا افتاد ی مقدار دیگه روی مرغ زعفرون میریزم تا خوشرنگ و لعاب بشه...
با ته دیگ سیب زمینی کنجدی معرکه میشه