بعدبادمجونا
دو کیلو گوجه ریختم تو غذاساز تا قشنگ پوره شد بعد
هویج رو بصورت نگینی خرد کردم و شستم و خوب ک خشک شد ریختم داخل گوجه ها و گذاشتم رو شعله و سرکه اضافه کردم
بعدم گل کلمام ک از قبل شسته بودم ک خشک شده بودن خرد کردم تقریبا تو سایز هویجا و هویجا ک نیمه پز شدن بهشون اضافه کردم
فک کنم تقریبا ۳لیوان سرکه داخلشون ریختم اونقد بذارید بپزه ک اب گوجه ها خشک بشه که اگه نشه ترشیتون زود کپک میزنه
من دو کیلو بادمجون داشتم ۱کیلو هویج و ۲کیلو گل کلم
شما کمی بادمجونشو بیشتر کنی فک کنم بهتر شه مثلا دو کیلو و نیم