mamaneryhaneh مدیر استارتر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 928 عنوان روغن زرد 127 بازدید | 11 پست چطوری کره باز کنم کدبانوها بیاین صلوووااااااات 1398/08/23 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55786 من باز شدشو همیشه میگیرم بلد نیستم😂 مامی بهار و بهراد
saan0000ya عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 5275 بریز توقابلمه روی حرارت ملایم خودش باز میشه بزار یک کم بیشتر بجوشه دوغش بخارشه
saan0000ya عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 5275 بعد داخلش حالت جزغاله میشه اونوقت خاموشش کن ته نشین شه بعد صافش کن
mamaneryhaneh مدیر استارتر عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 928 بریز توقابلمه روی حرارت ملایم خودش باز میشه بزار یک کم بیشتر بجوشه دوغش بخارشه ارد نمیخواد بریزم صلوووااااااات
anistone عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13054 کره رو بزار تو قابلمه با حرارت کم بزار باز بشه تا روغن شفاف بشه و اون نرمه ها که تهش میمونه طلایی بشه خاموشش کن بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
qwq عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 7187 كره رو بريز تو قابلمه با شعله كم بزار كم كم اب بشه خيلي شعله كم بايد بالا سرش بايستي چون زود ميسوزه و خراب ميشه روش يه مايع سفيد كه همون دوغ هست جمع ميشه و بخار ميشه وقتي يكم اون مايع سفيد از بين رفت يه قاشق چايي خوري ارد بزن بعد ٥ دقيقه خاموش كن
sarami عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1458 بزار رو اجاق باز که شد حواست باشه زود میسوزه یه قل زد زیرشو خاموش کن کف روشو بگیر تفاله زیرش رو هم نریز تو ظرفاز صافی بگذرونی بریزی تو ظرف بهتره
هانی144 عضویت: 1394/07/25 تعداد پست: 5129 بزار تو قابلمه وقتی جوشید روغنش جدا میشه دوغو ناخالصیش میمونه بعد خاموش کن بزار ت نشین بشه بعد از صافی رد کن،فقط زیاد نجوشه