هفتهی نوزدهمم یه آنفولانزا شدید گرفتم همراه با تبو لرز شدید امروز بهترم اما درد سینه هام از بین رفته همسرمم نیست که ببرم دکتر تا عصر که بیاد نینی هم از صبح تکون نداره ... توروخدا واسم دعا کنید 😭😭😭😭
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
خیلیا انفولانزا میگیرن گلم نترس.یه چیز شیرین بخور به سمت چپ دراز بکش.یکم شکمتو نوازش کن.
خب حالت بده.دارو هم خوردی اونم خوابیده.
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
نه عزیزم. نترس. استرسم نداشته باش. ولی حتما باید بری دکتر. من تو ماه پنجم گرفتم. تب بالا و انفولانزا و ببنیمم کیپ بود. دکترم ۳روز بیمارستان بستریم کرد.
۱۹ هفته خیلی زوده برای اینکه توقع داشته باشی هرروز تکوناشو متوجه شی
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!