عزیزممن مرغ رو کبابی میگم برام خورد کنن..بعد توی ماست و نمک و زعفرون و ادویه مرغ که از عطاری میگیرم میخوابونم..شب تا صبح مقدارش هم مثلا برای ما دونفر ۳۰۰ گرم مرغه و نصف این مقدار ماست..همسرم زیره سبز دوست داره من در حد ۱۰ تا دونه زیره هم میندازم..پودر سیر هم اگر داشته باشم میریزم گاهی هم یک سیر ریز رنده میکنم...اگر هم نخواستی حدفش کن
بعد روغن توی ماهی تابه میریزم مرغها رو از مواد درمیارم با حرارت کم توی روغن تفت میدم زیاد نباشه که ماستت نسوزه...بعد که تغییر رنگ داد ماستی که مرغا توش بود رو میربزم توی ماهی تابه و درش رو میندم و زیرشرو کم میکنم تا بپزه و بعد میزارم تا غلیظ بشه
وقتایی هم که وقت دارم با مواد رو توی فر میزارم..ادویه هم میتونی ادویه تندروی ماسالا از ادویه فروشی ها بگیری یا ادویه مرغ معمولی..اگر هم امکانش رو نداری بگو تا ادویه ها رو حدا جدا برات بگم