یک و نیمپیمانه شکر، یک و نیم پیمانه روغن مایع، یک و نیم پیمانه شیر و با ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو خوب بزن. فقط مراقب باش. این یه مرحله اش یکم کثیف کاری داره. میپاشه اینور اونور موقع هم زدن. یکدست که شد یه لیوان از روی اون مایع بردار بذار کنار. بعد سه تا تخم مرغ رو دونه دونه بزن توی بقیه که باقی مونده. تخم مرغا رو که زدی و یکدست شد، ۲ پیمانه ارد و یه قاشق مرباخوری بکینگ پودر و یک هشتم چایخوری وانیل رو که از قبل الک کردی رو هم بریز توش و با همزن بزن تا یکدست شه. خیلی نزنیا. فقط در حد مخلوط شدن. بعد بریز توی قالب. درجه فرها با هم فرق داره. من گذاشتم ۱۷۰ درجه. ۴۰ دقیقه. وقتی پخت دراوردم. تا کیک داغ بود اون یه لیوان مایعی که اون اول جدا کرده بودم رو ریختم روی کیک. یک ساعت گذاشتم باشه به خوردش بره. بعد از قالب دراوردم و برش زدم. عالی میشه.