2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد سونو واژینال

12644 بازدید | 25 پست

سلام، من چهارماهه پریود نمیشم،دکتر معاینه کرد،زخم و عفونتی نداشتم،سونوگرافی واژینال داد، رفتم سونو واژینال دادم،اونم مشکلی نداشتم، فقط دو ساعت بعدش ازم یکی دو قطره ای خون اومد، کسی اینطوری شده؟ طبیعیه؟ نزده باشه زخمم کنه؟ چون یک مقدار هم اذیت شدم،ولی چیزی نگفتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دکتر برام نوشته از ترسم نمیرم درد داره؟ اذیت میشی ؟ چجوریه حسش؟😅🤨

قبلا که می رفتم اذیت نمیشدم،ولی ایندفعه یکم اذیت شدم،مثل اینکه بد معاینه ات کنن.

فکر نکنم ربطی داشته باشه به سونو  هم کان دوم روشه هم خیلی باریکه کاری نمیکنه لکه بینی بشه

نمیدونم،تا فردا که برم دکترم سونو رو نشون بدم میترسم یک بلای دیگه سرم اومده باشه 

طبیعیه خون بعد سونو واژینال ررا اون دستگاهیه ک وارد رحم میکنه ،،میخوره ب جداره های لوله های رحمی ،چی ...

یعنی به دهانه رحم نمیخوره زخم کنه؟ هنوز آزمایش هورمونی ندادم.

نه نترس منم ۵هفته رفتم لک دیدم دکتر گفت رحمت نازکه طبیعیه باهاش اینجوری شدی دو روز بعدش قطع شد 

شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی 

دوستان...اشتباه نکنید...اون دستگاه سونو واژینال هیچ جداره ایی رو زخم نمیکنه و خون نمیاره...یه قطعه پلاستیکی هست موقع معاینه مثله قاشقه...میزارنش تو واژن تا باز بشه و دکت بتونه توشو ببینه و معاینه کنه...از روی دیدن زخم یا عفونت...ایشونم گفتن که معاینه شدن...لکه بینی هم صد در صد برای اونه...ولی اون لوله دستگاه سونو...هیچ لکه بینی ایجاد نمیکنه و اکثرا درد نداره...مگر خفیف...مثله ورود یک الت نازک و کوچک و کوتاه به واژن میمونه...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

لکه بینی بعد از معاینه طبیعیه...دکتر باید بهتون میگفت که نترسید...ولی اصولا چون فکر میکنن همه میدونن...نمیگن...ولی اصلا نترسید...طبیعیه...بعد حداکثر دو روز خوب میشه

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊