سلام، من چهارماهه پریود نمیشم،دکتر معاینه کرد،زخم و عفونتی نداشتم،سونوگرافی واژینال داد، رفتم سونو واژینال دادم،اونم مشکلی نداشتم، فقط دو ساعت بعدش ازم یکی دو قطره ای خون اومد، کسی اینطوری شده؟ طبیعیه؟ نزده باشه زخمم کنه؟ چون یک مقدار هم اذیت شدم،ولی چیزی نگفتم.
نه نترس منم ۵هفته رفتم لک دیدم دکتر گفت رحمت نازکه طبیعیه باهاش اینجوری شدی دو روز بعدش قطع شد
شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی
دوستان...اشتباه نکنید...اون دستگاه سونو واژینال هیچ جداره ایی رو زخم نمیکنه و خون نمیاره...یه قطعه پلاستیکی هست موقع معاینه مثله قاشقه...میزارنش تو واژن تا باز بشه و دکت بتونه توشو ببینه و معاینه کنه...از روی دیدن زخم یا عفونت...ایشونم گفتن که معاینه شدن...لکه بینی هم صد در صد برای اونه...ولی اون لوله دستگاه سونو...هیچ لکه بینی ایجاد نمیکنه و اکثرا درد نداره...مگر خفیف...مثله ورود یک الت نازک و کوچک و کوتاه به واژن میمونه...
لکه بینی بعد از معاینه طبیعیه...دکتر باید بهتون میگفت که نترسید...ولی اصولا چون فکر میکنن همه میدونن...نمیگن...ولی اصلا نترسید...طبیعیه...بعد حداکثر دو روز خوب میشه