😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢 آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔 کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟ یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢. آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.
ادویه هایی مثل زردچوبه و فلفل قرمز و کاری رو واسه خورشتهای ربی بزن... فلفل سیاه رو واسه خورش های بدون رب. آویشن واسه مایه ماکارونی و لازانیا... برگ بو واسه آب پز کردن گوشت و مرغ
پودر سیر واسه غذاهایی که بوی زهم دارن
واسه قیمه هم آخرای پخت یکم گلاب و دارچین بزن عالی میشه...
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
عذاهاي ايراني رو خيلي ادويه بارونش كني مزه اصلي غذا رو از بين ميبره ب نظرم مثلا قرمه سبزي فقط ليمو عماني بندازي و زعفرون و نمك و زردچوبه و ي كم فلفل و تامام تو قيمه ام ي چوب دارچين بندازي ك عطرش در ارمد درش بيار و زعفرون و نمك و زردچوبه و ليمو عماني
مامانم مرغاش حرف نداره هر چي ادويه از نمك فلفل تند زردچوبه پاپريكا پودرانبه پودرسير مخلوط ميكنه قشنگ با دست ميكاله ب مرغ بعد ميزاره بمونه و بعد موقع سرخ كردن چندتا خراش با چاقو ميزنه ك بره ب خوردش و زير ظرفشو كرفس و پياز ميچينه و كرغا رو بعد سرخ شدن تو سس(پياز داغ نمك فلفل زردچوبه پاپريكا فلفل و رب و ي كم اب و فلفل دلمه اي ريز شده) ميزنه و ميزاره تو ظرف و ي مدت پخت زعفرون ميريزه روش و رب نارنج ميزنه
برای قرمه سبزی ادویه قرمه سبزیم هست ولی من بعد ازینکه پیازو تفت دادم سبزیو میریزم بعدازینکه سبزی با پیاز تفت خورد یکم شنبلیه خشک و نعنا خشک توش میریزم بعد زردچوبه اینا میزنم و گوشتو میریزم اگرم میخوای روغن سیاه روش بندازه شنبلیه خشکو نگه دار آخر که غذا داشت جا میافتاد بریز تو روغن مث نعنا داغ درستش کن بریز رو خورش
قشنگام من دیگه دعانویس سراغ ندارم لطفا دراین مورد نه ریپلی کنید نه درخواست دوستی بدین ممنون😘