2410
2553

بعضیا اینو میگن من میخام ب همین زودیا برم نوبت بزنم واسه لیزر صورت و گردن.. پوستم گندمیه یکم نازکه پوستم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد یا بستگی به نوع دستگاه داره؟ بچها لیزر گردن شامل کجا تا کجا میشه؟ 

بعضیا میگن خوب نی باعث سرطان میشه😐

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه دارم سرما میخورم.داغمو بدن درد دارم چی بخورم ؟اگه تونستید یه سری به تاپیک آخر من بزنید عذر میخوام استارتر

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

من چمد ساله پیش پشت لبمو انجام دادم..خیلی زود موهام رفت و در نیومد ولی لکای ریز شده که خودم جلو آینه میبینمشون. چون موقع لیرز با درجه زیاد لیزر میکرد.ولی خواهرم پارسال کل بدنشو کرد اصلا لک نشد خیلیم پوستش صاف شد

من کل بدن دارم میرم هفته دیگه جلسه ششم میشه.تا الان  که راضی بودم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
بچه دارم سرما میخورم.داغمو بدن درد دارم چی بخورم ؟اگه تونستید یه سری به تاپیک آخر من بزنید عذر میخوا ...

آب ولرم آبلیمو و عسل.چند ساعت یه بار بخور.آویشن هم خیلی خوبه.اگه قرص کلداکس و سرماخوردگی داری باهم بخور و بخواب.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
آب ولرم آبلیمو و عسل.چند ساعت یه بار بخور.آویشن هم خیلی خوبه.اگه قرص کلداکس و سرماخوردگی داری باهم ب ...

ممنون عزیزم 😘

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
کل بدن چنده قیمتش؟ 

من به قیمت قبل میرم 250.

صورتت اگر کرکی باشه بعد از هفت هشت جلسه تازه موهات زخیم میشه و بعد چند جلسه بعدش کم پشت میشه. پیشنهاد من اینه صورتت رو نکن ولی برا پشت لب عالیه

دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم. وزن شروع60.5 وزن فعلی 60.5 وزن هدف54
صورتت اگر کرکی باشه بعد از هفت هشت جلسه تازه موهات زخیم میشه و بعد چند جلسه بعدش کم پشت میشه. پیشنها ...

نههه کرکی نیست بیش از حد زیاده و سیاه و زخیمم هست ولی ن به اندازه ریش مردها خب.. ولی زخیم و مشکی تازه طرفای پاین صورتم و گردن تک و توکی مث ریش درمیاد

2637
نههه کرکی نیست بیش از حد زیاده و سیاه و زخیمم هست ولی ن به اندازه ریش مردها خب.. ولی زخیم و مشکی تاز ...

به هر صورت چند جلسه بعد لیزر یهو دوباره ضخیم تر از اینی که الان هست میشه تا دوباره کم پشت شه. مال من بعد ده جلسه الان پشت لبم تک و توک در میاد ولی گونه هام تازه شده مث موی زاید چونه که مث ریش مرداست. جوری که ده روز یبار باید شیو کنم تا بعد اینا که ضخیم شدن از نو از بین برن. الان دیگه تقریبا کل بدنم بی مو شده تازه گونه هام شده ریش

دنیا از آن من است - تیکر لاغریه، میخوام از امروز شروع کنم. وزن شروع60.5 وزن فعلی 60.5 وزن هدف54
به هر صورت چند جلسه بعد لیزر یهو دوباره ضخیم تر از اینی که الان هست میشه تا دوباره کم پشت شه. مال من ...

وای چ بد هی باید ضخیم بشن تا از بین برن🙄میگم بدنت روشن تر هم شده هیچ لک یا سوختگی ایجاد نشده واسه صورت و بدنت؟ 

الان بعداز چند مدت دوباره موهای صورتت یا پشت لبت درمیاد؟؟ 

ده جلسه شده تا الان. نه لک نشده ولی همیشه جلو آفتاب ضد آفتاب باید بزنی وگرنه لک میشه. دیگه هیچ وقت پوستت بدون ضدافتاب نباید در معرض خورشید باشه. چند بار هم بدجور سوختم ولی خوب شد جاش هم نموند.

2604