2777
2789
عنوان

بنظرتون نی نی دوستم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 61 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک کنم سمت راست 

پسره چون میگن جنین سمت راست رحم ن عکس سنو ها سمت راست رحم باشه پسره منم همینطور بودم و کاملا درس بود وگرنه علایمم همش دخترونه بود

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
شوهرم دوس داره میگه دخترا شیرینن من میگم سالم باشه پسر و دخترش فرق نداره

اره واقعا سالم باشه همین کافیه

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

منم بگم منم بگم😀

هیچ غذایی رو دوست ندارم

چرخ کرده اصلا دوست ندارم

فرم چشمام عوض شده

با سنم بزرگ شده

شیر دوست دارم نون پنیر و گوجه و خیار دوست دارم

سوپ دوست دارم

موهام کمی میریزه

موی بدنم ضخیم و پررنگ شده رشدش فرقی نکرده فقط ضخیم شده

سینه م از همون اول بزرگ شده و سینه چپم بزرگ تره و رنگ هاله ش فرقی نکرده و روشنه

شکمم به نظر خودم و نی نی سایتیا زود بزرگ شده ولی به نظر اطرافیان کوچیکه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نگفت بم😥بعد مطب دکترم سونو دادم برگشو بم نداد 

😐😐😐😐خودت حس نمیکنی هیچی نبضش کجا میزنه؟یا کجا قمبل میشه بیشتر

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
منم بگم منم بگم😀 هیچ غذایی رو دوست ندارم چرخ کرده اصلا دوست ندارم فرم چشمام عوض شده با سنم بزرگ ...

دختر

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

من 9 هفته هستم مال منم تهوع خفیف دارم خیلی غذا دوست ندارم بخورم به نظر خودم شکمم بزرگ شده  و زیر معده ام حس سنگینی دارم موهای بدنم تغییری نکرده نه شیرینی نه ترشی فقط یه وقتا دوست دارم خیار پر نمک مصرف کنم