بچه از باباش میپرسه:بابا وقتی با مامان رفتی ماه عسل منم باهاتون بودم؟؟پدره میگه: آره پسرم..رفتنی با من بودی ، برگشتنی با مامانت!😂 من 99 %موقعیت های خوبمو از ترس اینکه بابام این شخص رو فرستاده امتحانم کنه از دست دادم 😂 😂 چشمهای مردان در خیابان وقتی خانمشون حواسش نیست👇🏼(→_→)(←_←)( *_^ )و وقتی خانمشون نگاهشون میکنه👇🏼(↓ _ ↓)بابام همیشه میگفت تو خونه لباس درست بپوش، گوش نمیکردم..وقتی زلزله تموم شد و دیدم همسایه ها دارن تو کوچه به شلوارک باب اسفنجیم بد نگاهم میکنن تازه منظورشو فهمیدم😂😂من از زلزله نمی ترسم من از اون پسر 14 ساله ای میترسم که که به دوس دخترش میگه: عزیزم چرا از زلزله میترسی؟ من باهاتم خانومی🥴یه خانومی بعد از 18 ساعت تو سردخونه بودن یهو زنده شده احتمالا یادش افتاده یه مسئله خیلی مهمی راجب خواهر شوهرش به مامانش نگفته😅😁شما برو مدرسه دخترونه داد بزن فاطی ، همه برمیگردن اون یه نفریم که بر نمیگرده زهراعه😂😂پرچم ایران سه رنگه:سبزش واسه سیداس سفیدش واسه آخوندا قرمزش واسه شهیداس اون میله 4 متری هست؟!اون واسه ماس😂تو تبلیغ پوشک بچههه میگه دوسِت دارم مایبیبی خب پدرسگ تو که انقد خوب حرف میزنی بگو من عن دارم اینقد خرج رو دست ننه بابات نذار 🤨