از نت دستور گرفتم
نسبت به تعداد اعضا باید گوشت و موادش رو تهیه کنید
حدود 100گرم گوشت یک پیاز بزرگ، ادویه(نمک و فلفل و سماق کمی) کامل ورز میدین بهش دو سه قاشق آب داغ میریزید و دوباره ورز میدین کامل چسبناک میشه
یه ساعتی تو یخچال استراحت بدین.
بعد ظرف فر رو بردارین با کره چربش کنید بعد از گوشت اندازه گردو بردارین قشنگ روی سیخ چوبی کباب ها رو آماده کنید و بزارید روی سینی
فر رو از بالا روشن کنید دمای 220 درجه رو بزنید ظرف رو ردیف وسط به بالا بزارین
مثل کباب روی منقل گه گداری کباب ها رو زیر و رو کنید تا سرخ بشن
میتونید همون کنار اونها یک سیخ هم گوجه بزارید تا اونم سرخ بشه