بستگی به تعداد داره اگه دو نفرید ۶تا قاشق برنج رو خیس کن ۱ساعت یا اگه عجله داری همون موقع بزار با شیر بپزه اگه شیرت کمه با آب بپزه خوب که ۱ساعت پخت و برنج له له شد و ۱لیوان شیر بریز و هم بزن که قوام بیاد ۱قاشق سرخالی اردم تفت بده و باشیر کم رقیق کن و بزن که غلیظ شه اگه داری یه قاشق خامه هم تا خاموش کردی حل کن توش عالی میشه
خورده برنجت دوبزارچندساعت خیس بخوره،بعد ابش روعوض کن اب ب اندازه ای بپزه وله بشه بریزروش وقته خوب پخته شد وله شدوآبش کشیده شدشیر،گلاب هل بریزروش بزارخوب جابیفته من ب اندازه یه کوچولونمک میزنم ک ازبی مزه ای دربیادمن بدون شکرمیخورم شوهرم برای خودش شکرمیریزه روش،اگه شیربرنج شیرین میخورین میتونی موقع پخت نبات بریزی توش تاحل وخوشمزه بشه