لپه از شب قبل خیس میکنم بعد میپزم و با گوشکوب له میکنم وقتی لپه له میکنی دیگه کوفته وا نمیره
برنج پخته هم با گوشکوب له میکنم
سبزی هم من خشک شده استفاده میکنم
گوشت چرخ شده و لپه و برنج و ی تخم مرغ بهمراه چندقاشق سبزی و ی قاشق پیاز داغ مخلوط میکنم زردچوبه فلفل سیاه و نمک میزنم و خیلیییییییییی خوب ورز میدم
تو قابلمه ی پیاز تفت میدم رب میزنم بهمراه فلفل زردچوبه بعد اب میریزم
از مواد کوفته ب اندازه پرتقال برمیدارم میندازم تو سس
میزان سس باید ب حدی باشه با کوفتهها لب ب لب باشه
ی مقدار زرشک تو سسش میریزم فوقالعاده میشه
ی قاشقم از سبزی میریزم تو سسش
گوشت دوبرابر لپه باشه
برنج تقریبا کمتر از نصف لپه باشه چون برنج زیاد باشه وا میره
در قابلمه رو نباید بذاری
باید با شعله ملایم بذاری خودش جوش بیاد و بپزه
من گاهی وقتا تخم مرغ نمیزنم
اگ خوب گوشت ورز بدی و لپه هم خوب له کنی وا نمیره