1507
1411

مامان خوشلا اگردنبال یه آتلیه متفاوت و هیجان انگیز 

با کلی کارای خاص هستین حتما یه سر به ما بزنید


سبزیجات معطر بزن به گوشتت

مثل نعنا و ترخون و مرزه که اسیاب شده باشن

نمک و فلفل و زردچوبه

توشم الو بذار

اگر دوست داشتی زرشک هم بزن

من اینکارا رو می کنم عالی میشه. البته زرشک نمی زنم فقط با همین سبزیجات معطر خیلی خوشمزه ش می کنم

Dance me to the end of Love...
1473

هرچی گوشتش بیشتر باشه خوشمزه تره لپه و برنجتم بذار از قبل خیس بخوره ترخون زیاد نریز که تلخ نشه

برنجتم حتما ایرانی باشه

شرط وا نرفتن کوفته تو چسبندگیشه که اگر با دست ورز میدی خییییلی باید ورز بدی

ولی من بجای ورز دادن موادشو میریزم تو غذاساز یا مخلوط کن عالی میشه

در ظرفتم نیمه باز بذار کامل نبندی که کوفته ها وابرن

لپه از شب قبل خیس میکنم بعد میپزم و با گوشکوب له میکنم وقتی لپه له میکنی دیگه کوفته وا نمیره

برنج پخته هم با گوشکوب له میکنم

سبزی هم من خشک شده استفاده میکنم

گوشت چرخ شده و لپه و برنج و ی تخم مرغ بهمراه چندقاشق سبزی و ی قاشق پیاز داغ مخلوط میکنم زردچوبه فلفل سیاه و نمک میزنم و خیلیییییییییی خوب ورز میدم

تو قابلمه ی پیاز تفت میدم رب میزنم بهمراه فلفل زردچوبه بعد اب میریزم

از مواد کوفته ب اندازه پرتقال برمیدارم میندازم تو سس

میزان سس باید ب حدی باشه با کوفته‌ها لب ب لب باشه

ی مقدار زرشک تو سسش میریزم فوق‌العاده میشه

ی قاشقم از سبزی میریزم تو سسش


گوشت دوبرابر لپه باشه

برنج تقریبا کمتر از نصف لپه باشه چون برنج زیاد باشه وا میره

در قابلمه رو نباید بذاری

باید با شعله ملایم بذاری خودش جوش بیاد و بپزه

من گاهی وقتا تخم مرغ نمیزنم

اگ خوب گوشت ورز بدی و لپه هم خوب له کنی وا نمیره

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1333
1477
1492
1479
1426
1506
1439
1504
1483
1402
224
29