اناالیسا مدیر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 عنوان سلام سلام همگی سلام | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 64 پست ای زندگی سلام...... بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم. 1398/08/18 | 06:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بینام۲۹ عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6331 دیووونه اول صبحی شادم کردی با این استیکرا 🤣🤣🤣🤣🤣 خخخخ...تازه یه چیزی میخوام بگم نمیشه...وقتی خونتو میگیره فکر کن پریود شدی😁😁😁😂😂😂😂😂🙈 ❤❤❤❤خودمو عشقه❤❤❤❤
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 خواب که چاره داره...بچه ات نمیزاره😁😁😁 اینومیخوابونم.....اون بیدارمیشه......اونومیخوابونم این بیدارمیشه......اینام ک میخوابن باباشون چنان خروپفی میکنه ک هفت جدوابادمم بیدارمیشن بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
بینام۲۹ عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6331 اینومیخوابونم.....اون بیدارمیشه......اونومیخوابونم این بیدارمیشه......اینام ک میخوابن باباشون چنان خ ... خرو پفو کجای دل بزاریم😂😂🙈چندتا بچه داری؟؟ ❤❤❤❤خودمو عشقه❤❤❤❤
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 خرو پفو کجای دل بزاریم😂😂🙈چندتا بچه داری؟؟ خروپف میکنه .....الان میخوادبره سره کار میگه امروز ک دیگه خروپف نمیکردم مگه ن😁😁😁 بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 خرو پفو کجای دل بزاریم😂😂🙈چندتا بچه داری؟؟ خروپف میکنه ی دفه میگم ای بابا زهرمار.....ایناروصب میگه چرافحش میدادی بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
بینام۲۹ عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6331 خروپف میکنه .....الان میخوادبره سره کار میگه امروز ک دیگه خروپف نمیکردم مگه ن😁😁😁 والا شوهر منم همینجوری بود...یه خرو پفایی میکشید...تا دوسال دونبال علت بودم چرا تا ساعت ۳خوابم نمیبره...بلاخره پیداکردم...گفتم برو عمل کن😁شوهرم تازه میگفت...چی منو خرو پف😁 ❤❤❤❤خودمو عشقه❤❤❤❤
بینام۲۹ عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6331 خروپف میکنه ی دفه میگم ای بابا زهرمار.....ایناروصب میگه چرافحش میدادی خخخخ😂😂😂😂😂 ❤❤❤❤خودمو عشقه❤❤❤❤
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 خرو پفو کجای دل بزاریم😂😂🙈چندتا بچه داری؟؟ دوقلودارم.....حالا ک من میخوام بخوابم یکی موهامومیکسه اون یکی ازکولم بالامیره بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 خخخخ😂😂😂😂😂 ازکجامیشنوه بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 والا شوهر منم همینجوری بود...یه خرو پفایی میکشید...تا دوسال دونبال علت بودم چرا تا ساعت ۳خوابم نمیبر ... عمل کرد بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
بینام۲۹ عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6331 دوقلودارم.....حالا ک من میخوام بخوابم یکی موهامومیکسه اون یکی ازکولم بالامیره دوقلو 😍😍😍😍😍خدا به دادت برسه...بیام پا پسر شیطونم کمکت😁😁😁😁 ❤❤❤❤خودمو عشقه❤❤❤❤
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 دوقلو 😍😍😍😍😍خدا به دادت برسه...بیام پا پسر شیطونم کمکت😁😁😁😁 بیا کجای بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
بینام۲۹ عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6331 عمل کرد آره خوب خوب شد...دیگه خرو پف نمیکنه...اگه سرما بخوره یکم میکنه ❤❤❤❤خودمو عشقه❤❤❤❤
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 آره خوب خوب شد...دیگه خرو پف نمیکنه...اگه سرما بخوره یکم میکنه مگه لوزه داشت بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
بینام۲۹ عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6331 بیا کجای بیام کمکت کنم😁😁😁😁نخواستی جفتشون رو از گوشی بپرون این طرف...یکم بخوابی😁 ❤❤❤❤خودمو عشقه❤❤❤❤
بینام۲۹ عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6331 مگه لوزه داشت هم لوزه و هم پولیپ بینی همچین اسمی داشت😊 ❤❤❤❤خودمو عشقه❤❤❤❤
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 هم لوزه و هم پولیپ بینی همچین اسمی داشت😊 این خسته ک باشه خروپف میکنه بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
اناالیسا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1960 بیام کمکت کنم😁😁😁😁نخواستی جفتشون رو از گوشی بپرون این طرف...یکم بخوابی😁 بیادیگه...... بزرگترین ایرادهمسرم این است ک باکارزیادخودش راخسته میکند.اومردنازنینی ست ومن به وجودش افتخارمیکنم.
بینام۲۹ عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6331 این خسته ک باشه خروپف میکنه فکر کنم از محیط کارش هم باشه😊 ❤❤❤❤خودمو عشقه❤❤❤❤