2777
2789
عنوان

ميخوام اسمم رو عوض كنم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
اینا ک مذهبی نیس

اسامى دخترانه مذهبي سرچ كنيد تا متوجه بشيد

ضمنا ،من خودم ديدم ك اون زني كه تو ثبت احوال بود 

اين ليست رو دراورد و گفت از بين اين مذهبيا،يكيو انتخاب كنم

هم مغز در سَرت دارى، هم پا در كفش هايت!ميتوانى خــــودت را سمت هر راهى كه دوست دارى، هدايت كنى...!
صبا مذهبیه عایااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسم خواهر منه زیباس منم خییییییلی دلم میخواس یه مدت اینکارو کنم ...

بله . سبا يعنى ملكه بلقيس و صبا يعنى باد و نسيم خنك

خود مسئول ثبت احوال ليستي دراورد و گفت اينا اساميه مذهبيه 

خودت انتخاب كن

هم مغز در سَرت دارى، هم پا در كفش هايت!ميتوانى خــــودت را سمت هر راهى كه دوست دارى، هدايت كنى...!
اسامى دخترانه مذهبي سرچ كنيد تا متوجه بشيد ضمنا ،من خودم ديدم ك اون زني كه تو ثبت احوال بود  ...

میدونم عزیزم تقصیر تو ک نیس , اون زنه اشتباه میکنه خدا شفاش بده, لعیا اسمه کی بوده اخه ک شده مذهبی؟ 

میدونم عزیزم تقصیر تو ک نیس , اون زنه اشتباه میکنه خدا شفاش بده, لعیا اسمه کی بوده اخه ک شده مذهبی؟& ...

تو نت هم هست خودم ديدممم

سايت رسمي ثبت احوالم لعيا رو اسم مذهبي دونسته