2410
2553
دون کردم آبگیری الانم داره میپزه


آخر ببین اگر قابلمت داخلش سفید و براق شده یعنی رب انارت کمی آلمینیوم هم داره😉


از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

ما کلا باغ انار داریم 

اول اب انارو یا با دستگاه یا با دست میگیریم ..تفاله هاشم میگیرم..میذاریم رو گاز ..و هر چند دقیقه ای یکبار هم میزنیم و کَفشو میگیریم

اگه هم بخوایم سر ریز نشه توش یه ظرف استیل میندازیم

میذاریم بمونه تا تیره بشه..کار خاص دیگه ای نمیکنیم

دختری در من ساز امیدواری میزند🧚‍♀️

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2720

من چندباردرست کردم اولش مرتب کف های سیاه رو بگیر بذارکفا جمع بشه رنگ سیاه میشه اونارو همشو بگیر بریز دور تقریبا یه کاسه میشه بعد دیگه راحتی هرازگاهی بهش سربزن تا وقتی میبینی کمی سفت شده اونوقت چندساعتی تکون نخور کنارش چون زود میسوزه بعد که سفت شد یه قطره بریز تو بشقاب اگه سرخورد شله هنوز اگه بست خاموش کن اگه میخوای رنگش قرمز پررنگ به سیاهی بشه چندتا لبو رو بریز تو دیگ زود پز خوب بپزه با نصف پارچ اب بعد ابشو بریز تو رب  سوالی داشتی درخدمتیم😎

2714

کفگیر چوبی استفاده کن که واسه همزدن کف قابلمه کشیدی تراشه بلند نشه🤓


نمک زیاد هم برای بدن خوب نیست. زمینه فشار خون و سکته رو ایجاد میکنه.  مانع از جذب کلسیوم و ایجاد پوکی استخوان زودرس میشه. و همینطور عامل سرطان هست.🤓🤓🤓 نمک زیاد نزن فقط در حد مزه گرفتن. 



از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز