45olga مدیر استارتر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1376 عنوان ماهی رو چجوری بپزم خوشمزه بشه ممنون 275 بازدید | 17 پست شیر ماهی 1398/08/15 | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یبلعاحح عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 13833 اول بخوابون تو پیاز ابلیمو سیر زعفرون با کمی نمک سه ساعت حداقل
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 26239 بزار به ساعت تو ماست و آبلیمو وپیاز رنده شده و ادویه بمونه بعد با آرد سرخش کن عقلم بدزد لختی چند اختیار دانش هوشم ببر زمانی، تا کی غم زمانه
جنگیر عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 756 تمیز بشور روی روزنامه ارد نمک زردچوبه بپاش تکه های ماهی بغلتون توش بعد سرخ کن
dellsana عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2826 من اول مزه دار میکنم با پیاز و سیر و نمک و ادویه و آبلیموبعد یه ساعت میغلتونم تو آرد بعدش سرخ میکنم یا میزارم تو فر واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
شاهزاده_مصر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 2897 با اب نارنج بدون هسته و سیر رنده شده و پودر پیاز و زنجبیل و دارچین یکم از هر کدوم و رزماری خوردشده و زردچوبه چند ساعت بخوابون بعد سرخ کن یا تو فر بزار
ghazalmaman عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 4202 اول بخوابون تو پیاز ابلیمو سیر زعفرون با کمی نمک سه ساعت حداقل من یکمم جعفری اینا میزنم بوی خوب بگیره
nedaaaaa12345 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 752 من که سرخ شدشو بیشتر دوست دارم.پیاز و سرکه و نمک فلفل سیاه و روغن زیتون و زعفرون بذار سه ساعتی بمونه بعد باتخم مرغ و پودر سوخاری سرخش کن
ارز عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 16159 یک پودرهایی هست پودرادویه سوخاری گلهامن همیشه باانهادرست میکنم بقیه پودرهارابایدخمیردرست کنی وبعدبپزی من دوست ندارم
nedaaaaa12345 عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 752 من که سرخ شدشو بیشتر دوست دارم.پیاز و سرکه و نمک فلفل سیاه و روغن زیتون و زعفرون بذار سه ساعتی بمونه ... آبلیموهم بزن
یبلعاحح عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 13833 بعد تو چند قاشق ارد زرد چوبه و فلفل قرمز و نمک بزن قاطی کن ماهیارو بزن به ارد بعد توروغن داغ با شعله متوسط سرخ کن،در ماهیتابه رو هم نبند اصلا