2726
عنوان

کیک قابلمه ای

1501 بازدید | 24 پست

من چند بار پختم اما همش موادم نازک بود و خوب پف نمیکرد یبار زیاد ریختم پفش خوب بود اما نمیپخت

چکار کنم اندازه یه انگشت ارتفاعش بشه و پخته هم بشه


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
خب میشه بدی😍


مواد لازم:

آب جوش ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۴ ق م پر
شکلات سیاه ۶۰ گرم(من از شکلات گالاردوی فرمند استفاده کردم با درصد ۶۰)
وانیل
نمک ی پنسه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن ۲/۱ پیمانه
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

در کاسه ای آبجوش و پودر کاکائو و شکلات را مخلوط میکنیم تا شکلات آب شود سپس روغن را اضافه میکنیم و بعد که از داغی افتاد وانیل و زرده ها را اضافه میکنیم و با همزن در حد مخلوط شدن و یکدست شدن هم میزنیم
سپس نیمی از شکر را اضافه میکنیم آرد و نمک و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و در چند مرحله به مایع شکلاتی اضافه میکنیم و با قاشق ، لیسک یا مفتول یکدست میکنیم. سفیده و باقی مانده ی شکر را با همزن هم بزنید تا سفید و ابری شود و در ۲ مرحله به مایع اضافه کنید
. مواد رو تو قالب قلب که کف و دیواره ش چرب شده و کفش را با کاغذ روغنی پوشاندیم میریزیم و در فر حدود ۱۸۰ -۱۹۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم و اگر از قالب گرد استفاده کردید از قالبی با قطر ۲۵ سانت استفاده کنید.
کیک رو بعد از خنک شدن از قالب در بیارید و با سس شکلاتی داغ سطحشو بپوشونید

 

ج

 

برای تهیه ی سس شکلاتی مخملی:

تخم مرغ: ۱ عدد
پودر قند: ۳/۱ پیمانه
روغن مایع: ۳/۱ پیمانه
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری وانیل: کمی
شکلات تخته ای رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرزتهیه:

تخم مرغ را همراه با وانیل در ظرفی مناسب با همزن بزنید و پودر قند را کم کم به آن افزوده و با همزن زده تا کشدار و کرم رنگ شود، سپس پودر کاکائو را اضافه کرده و بزنید تا یکدست شود. روغن مایع و شکلات تخته ای را با هم مخلوط کرده و بن ماری ( حرارت غیرمستقیم ) کنید.
مخلوط تخم مرغ را روی حرارت غیر مستقیم گذاشته و با همزن برای ۲ تا ۳ دقیقه بزنید، سپس مخلوط شکلات را اضافه کرده و دوباره برای ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا سس غلیظ و کشدار شود{مثل عسل}

من یه دستور دارم خیلی کیک ش پف میکنه 

این دستوری که گفتی کیک فنجونی هم میشه باهاش پخت ... کیک فنجونی بدون فرا

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
خب اون قسمت رو گاز گذاشتنشو قشنگ میگی بم؟ زیرش باید کمترین درجه باشه از اول؟

اول شعله پخش کن بزار زیر گاز هم کم کن قابلمه رو کفش رو چرب کن بزار تا گرم بشه مواد رو آماده کردی بریز توش دم کنی بزار با حرارت کم بزار خوب پخته بشه

برای پفش باید حتما زرده و سفیده رو جدا هم بزنی تا پف کنه و حتما توش وانیل بریزی یکم

قابلمه کیک باید زیرش حتما شعله ای باشه هم اندازهقابلمه و حتما شعله پخش کن بزاری و زیرشو خیلی کم کنی و تا ۴۵دقیقه در قابلمه رو برنداری حتما دم کنی بذاری و حتما بکینگپودر هم بزنی توش

اینا چیزایی بود که من بلد بودم

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730