sanaaaaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 838 عنوان پولدارها بیان ... 219 بازدید | 37 پست تعریف تون از پولداری چیه ؟؟به کی می گید پولدار ؟چه کردید که پولدار شدید من خودم رو پولدار میبینم چون رو به پیشرفتم 1398/08/14 | 10:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماری_کوری_ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3095 من اصلا پولدار نیستم☹ متخصص تغذیه هستم😊 پیج من در اینستاگرام: green1diet@
اواخدامرگم عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 4398 اول کار خوب به نظرم. میده پیشرفت و زندگی مرفه خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
__دخترمهرماهی__ عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 3272 اومدم پولدار هارو ببینم🖐 خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه. (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
masihmahshid عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1165 هر چی کتاب بیشتری بخونی پولدارتری بعله :) میخوای یک زن قوی باشی حتی از مردها قوی تر؟ پس زنانگی یاد بگیر😎
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1553 به کسی که پول داشته باشه.هرروز بره خرید برا زنش .میگم پولدااره😝😝😝😝😝 زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
sanaaaaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 838 اومدم پولدار هارو ببینم🖐 نگید اینو تکراریه
sanaaaaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 838 اومدم پولدار هارو ببینم🖐 نگید اینو تکراریه
nolla عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 941 لازمه پولداری، شغل خوبه که اونم لازمه ش داشتن پارتی یا سرمایه و بابای پولدار و ارث کلانه! بعدش پشتکار و هوش مالی که داشته هاتو از دست ندی. البته ما تو مرحله اول گیر کردیم😅
نوشدارو عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1192 امیدوارم یه عده نیان بگن هرچی بیشتر کتاب بخونی پولدار تری! به طور حتم با کتاب خوندن فکر و شخصیت آدم پولدار میشه که خیلی مهمتر از پول فیزیکیه າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
قندشکر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 4012 به نظر من یه خونه بزرگ یه ماشین شاسی و ویلا شمال ....پول نقد زیاد ....داشتن جواهر و طلا سفرهای لاکچری خارجی لباس های مارک پوشیدن
nolla عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 941 به طور حتم با کتاب خوندن فکر و شخصیت آدم پولدار میشه که خیلی مهمتر از پول فیزیکیه اونیکه که کتاب میخونه دانا تر میشه نه پولدار تر. نمیتونه بره بگه اقا من دیشب یه کتاب خوندم بجاش بهم یه شونه تخم مرغ بدین. درسته؟
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 13456 واقعا پول از چه نظر? این نیاز ادمهاست که نشون دهنده پولداری هست یکی با 100 میلیون تو بهشته یکی با 100 میلیارد هم هنوز می خواد
نوشدارو عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1192 به کسی که پول داشته باشه.هرروز بره خرید برا زنش .میگم پولدااره😝😝😝😝😝 بره خرید برا زنش؟ یعنی یک زن نمی تونه خودش پولدار و مستقل باشه و همیشه باید منتظر باشه کسی مایحتاجش رو براش تأمین کنه؟ າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
sanaaaaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 838 به طور حتم با کتاب خوندن فکر و شخصیت آدم پولدار میشه که خیلی مهمتر از پول فیزیکیه از آگاهی زیاد هم ممکنه پول بدست بیاد اگه بخوای بهشون عمل کنی
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1553 بره خرید برا زنش؟ یعنی یک زن نمی تونه خودش پولدار و مستقل باشه و همیشه باید منتظر باشه کسی مایحتاجش ... فعلا که من پولدار نیستم مستقلم نیستم.که طعمشو چشیده باشم .اینجا بخوام بگم..طبق چیزی که الان هستم نظر دادم زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!