ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
ابتدا باید زرشک را به مدت 24 ساعت در ظرفی غیر فلزی بخیسانیم. اگر تمایل دارید غلیظ باشد و در زمان میل کردن، به آن آب اضافه کنید، به ازای هر 250 گرم زرشک 1 پیمانه آب اضافه کنید. در غیر اینصورت باید مطابق طرز تهیه آب زرشک در طب سنتی ، عمل کرده و به ازای هر 250 گرم زرشک 6 پیمانه آب اضافه کنیم. بهتر است از ظروف شیشه ای برای خیساندن زرشک استفاده شود. حتما در ظرف را ببندید.
بعد از 24 ساعت، زرشک و آب آن را داخل مخلوط کن یا غذاساز میریزیم و برای 30 ثانیه با دور متوسط، آن را مخلوط میکنیم. در این مرحله میخواهیم دانه های زرشک شکسته شوند و آب آنها خارج شود. مخلوط کردن بیش از اندازه سبب خرد شدن کامل زرشک شده و جدا کردن تفاله از آب را تقریبا غیر ممکن میکند.
سپس از پارچه یا صافی ریز عبور میدهیم تا تفاله از آب جدا شود. با کمی فشردن همه آب را خارج کنید.