2777
2789

سلام

من ۲۴ هفته و ۶روزمه،دوقلو باردارم،از دیروز صبح تا الان یکی از قل ها تکون نمیخوره چیز شیرین هم خوردم بی فایده بود،دکترمم نیست امروز،متاسفانه بهداشت پرونده هم تشکیل ندادم اگه برم صدای قلبشو میذارن بشنوم؟؟

کسی تا حالا بوده بچش اینقدر تکون نخورده باشه ؟؟؟خیلی نگرانم😭

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

نگران نباش... برو بهداشت حتما کارتو انجام میدن... بهشون پول بدی هرکاری میکنن... خوش به حالتون دوقلو دارین... بدون اینکه دکتر برین دوقلو حامله شدین؟؟ 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیخودی نگرانی، منم 24 هفتمه اینقدر آرومه تکوناش خیلی آرومه تازه دیروزم بهداشت بودم گفت همه چیزش خوبه، حالا محض احتیاط برو بهداشت آره صدا قلبشو گکش بده، رایگانه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
نگران نباش... برو بهداشت حتما کارتو انجام میدن... بهشون پول بدی هرکاری میکنن... خوش به حالتون دوقلو ...

نه تنبلی تخمدان داشتم با قرص دوقلو شد،همش استرس و عذابه😭

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

بهداشت تا چه ساعتی هستن ؟؟

مگه میشه فهمید که یکیشون تکون نمیخوره بله بهداشت من دستگاهشوداره 

اره سمت راست و چپ هستن تکوناشونو متوجه میشم

بهداشت تا چه ساعتی هستن ؟؟

12.5 تا1

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
میشه بپرسم بخاطر تنبلی دکتر چ قرصای داد ک دوقلو یاردار شدین؟کیستم داشتین یانداشتین؟

کیستم داشتم

قرص کلومیفن خوردم یک ماه

اینقدر استرس دارم نمیتونم برم 😭😭😭😭😭نکنه اتفاقی افتاده باشه،دارم سکته میکنم،

نگران نباش حرکاتشون از هفته ی ۲۸ اهمیت داره شاید لالا کرده  ولی ربطی ب پرونده نداره برو من‌می ...

درمانگاه هم مگه انجام میدن ؟؟

کیستم داشتم قرص کلومیفن خوردم یک ماه

منم پلی کیستیک دکتر گفت هستم متفورمبن مبخوردم دوماهی..این ماه دارم سرخود کلومیفن و لتروزول میخورم نمیدونم باردار میشم یانه.میخاستم بدونم کسی ک کیست داره موردی نداره برای این قرصا باز خیالم راحت شد.من با دوفاستون پری شدم این ماه اونم در حد لکه بینی.انشاله ک بگیره