بعد از ی سقط و با وجود رحم دوشاخ مهرماه میرم واسه اقدام دعاکنید خدابهم ی جفت دوقلو پسر و دختر سالم بده قول میدم قدرشونو بدونم میشه واسه حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنی؟❤💋دعا کنید این ماه تیکرم واقعی بشه خداجونم میدونم ک ناامیدم نمیکنی🙏
التماس دعا خیلی خیلی برای خانوادم و بچه دارشدنم ....اسمم ریحانه است....
منم الان مشهدم اسم پسرتو بگو تا فردا تو حرم واسش دعاکنم
فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر واسه لاغر شدنمه...خدایا ۳سال گذشت و من هنوز چشم انتظارم یه بی بی چک مثبت و یه برگه جواب ازمایش با بتای خوب ببینم ....نمیدونم صلاح کارت چیه....ولی حداقل حالا ک راه ای وی اف را توی زندگیم بازکردی کاری کن بادفعه اول جواب بگیرم ..خواهش میکنم خدای مهربون ...توانقدر بزرگی ک میدونم منو به همه ارزوهام میرسونی ....بچها لطفا واسه نی نی دارشدنم قبل عید ۹۹دعاکنید ....
تیکر واسه لاغر شدنمه...خدایا ۳سال گذشت و من هنوز چشم انتظارم یه بی بی چک مثبت و یه برگه جواب ازمایش با بتای خوب ببینم ....نمیدونم صلاح کارت چیه....ولی حداقل حالا ک راه ای وی اف را توی زندگیم بازکردی کاری کن بادفعه اول جواب بگیرم ..خواهش میکنم خدای مهربون ...توانقدر بزرگی ک میدونم منو به همه ارزوهام میرسونی ....بچها لطفا واسه نی نی دارشدنم قبل عید ۹۹دعاکنید ....
عزیزم انشالله خداشفاش بده و هرچی تو دلتونه بهش برسین ان شاالله
فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40