فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
خدا ما رو وسیله کرد برای امتحان کردن بنده های دیگش اما می دونست از اینکه اونا سربلند بیرون نیومدن چه دلی ازمون شکست؟؟؟ کاش اجازه نمی داد اینقدر بهمون نامردی کنن کاش افسار زندگی ما رو نمی داد دست دیگران که ابنجور برامون تاخت و تاز کنن
نه دیگه من فوقش یک یا دو روز بیشت. نمیزارم بمونه. اگه تو فریزر بود میشد خوردش
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
بچه ها یک چیزی دوست دارم اینجا بهمتون بگم هیچ وقت امید یک نفر را نا امید نکن چون یک کلمه ای که تو بدون اندیشه به زبان میاری ممکن زندگی اون شخص را به طور کل چه از بعد منفی چه مثبت تغییر بدهبیاین از همین امروز تمرین کنیم که سخن ما در ثانیه چه سرنوشتی را برای شنونده رقم می زنه.
گرسنمه و حالم بده الان ۸ ساعت بود تو راه بودیم الان آخه چی درست کنم
فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
به اندازه درست کن.من حتی غذای وعده قبل رو هم نمیخورم. مگه دیگه چی بشه که بخورم... ۸ روز پیش ؟! تمام باکتری ها فعال هستن الان... حبوبات خیلی سریعتر واکنش میدن...بریز دور خواهر