2777
2789
عنوان

بدویین🚶 چالش افزایش وزن سالم 💪تاعید داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6954 بازدید | 757 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم لاغرم میتونم ی ماهه ۱۰ کیلو اضاف کنم عایا 😐

ی ماه ده کیلو اضاف کردن یعنی رژیم نامتعارف واین یعنی ضربه ب سلامتی..اره با قرصها میشه ولی چه فایدبعد از مدتی برمیگردی وزن اولیه

بدون قرص نمیشه 😔؟ 

عزیزم چیزایی که از اول تاپیک گفتیم همه طبیعی هست ازاینا استفاده کن داروهایی که گفتیمم ضرر نداره ان شالله وزن میگیری..عزیزم هرچیزی که بسرعت بدست بیاد بسترعتم ازبین میره پس آهسته وپیوسته

عهه چطوره؟؟برنامه هم میده..بشقاب من نصب کردم برنامه میده ولی پول زورکی میخواد😬😣😣

نه این برنامه نمیده، فقط کالری شمار داره.هدف تعیین میکنی مثلا میخوایی به چه وزنی برسی، بعدش بهت میگه در روز باید چند کالری بخوری.و کالری شمار داره.همین

در انتظار گودو

سلام 

از صبح 

سه کف دست بربری و گز و بیسکوییت ترد پنج تا و بادام زمینی و مویز خوردم حالا اخر شب میام میگم چندکالری شد

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...