بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چله سوره حشر چجوری کسی میدونه؟ فقط روز باید خوند یا شبم میشه؟
خدا خیرتون بده یکی ک میدونه بگه
من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
شب و روزش فرقی نداره عزیزدلم فقط تو یه ساعت معین بخون مثلا اگه امروز ساعت ۳ خوندی فردا هم ساعت ۳ بخو ...
ممنونم اگه نماز صبحم قضا بشه حاجت نمیگیرم؟
من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
میگیری گلم تو فقط کافیه اعتقاد داشته باشی و نمازاتو سروقت بخونی اگ اتفاقی قضا شد اشکالی ک نداره فدات ...
مرسی عزیزم
۱۴صلوات قبل خوندن سوره یاسین هدیه به حضرت فاطمه زهرا ۱۴تا صلواتم بعد از اتمام سوره یاسین هدیه به حضرت فاطمه زهرا وقتی هم که سوره یاسین رو میخونی به مبین رسیدی حاجتتو یادآوری کن .