اعصاب در قرن ۲۱ و زندگی ماشینی و الکترونیکی چگونه با ادبیات طب سنتی قوی شوند2️⃣
حجامت با بادکش دوره ای با مقدمه مسهل خوری عاملی برای دفع کسالت ، محرک مغز ، سم زدایی از بدن ، تقویت رشد و نمو، تنظیم غلظت خون ، تنظیم کارکرد اعصاب ، تقویت عقل وحافظه ، تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سکته از طریق آزاد کردن مواد ضد انعقادی به خون هستند.
تغییر در سبک زندگی در نوع رنگ مبلمان و دکوراسیون منزل و محل کار بر اساس فرهنگ
قدیم ایرانی و دوری از مدل زدگی به سبک غربی ها که در اخلال سیستم اعصاب موثرند ،
استفاده از شیره انگور بعنوان شربت روزانه ، عدم استفاده از غذاهای سودازا .
مالیدن روغن بادام شیرین بر روی تاج سر و پشت سر و استمرار آن ، انفیه زدن در جلوی بینی برای خارج کردن رطوبات زیاد انباشته شده در مغز ( در عطاری ها از نوع چینی آن وجود دارد ) ، ورزش آرام و ساده بنام پیاده روی روزانه حداقل نیم ساعت تا فضولات و سموم بدن خارج شود ، گرده گل زنبور عسل روزی یک قاشق در یک لیوان آب ولرم با اندکی عسل و ناشتا میل شود ، ناشتا زیر زبان به اندازه یک نخود رویال عسل ( غذای ملکه ) ، دمنوش خیلی رقیق زنجبیل یا هل یا دارچین از سنت های اجدادی مان ، کباب برگ که عموما” کبابها مقوی هستند ، زندگی نوبه ای در کنار باغات و چمن ، حضور در کنار آب وشنیدن صدای آب ، دوری از تغذیه های خشک و یبوست زا، دوری از ادویه جات زیاد ، خوردن موز رسیده ، خوردن مویز نخود آب پز برای دفع خلط بلغم ( سرد و تر ) و دفع کننده دردهای عصبی مغزی ، مصرف خردل به اندازه یک گرم در تغذیه ها که موثر در رفع نزله های سرد مغزی و اعصاب و سکته رطوبی مغز است ، خورشت و یا عرق کرفس ، بخورهای گرم مثل دود کندر با اسفند و یا عودهای جدید اسطوخدوس و بهارنارنج در محیط کارو زندگی بعنوان عطرهای طبیعی و سالم و دوری از ادکلنهای خارجی با اسانسهای شیمیائی که مخرب سیستم عصبی است ( به سبک اجدادمان ، دود موردی عنبر نسارا در دفع فضولات مغز بسیار موثر است ) ، دمنوش گل گاوزبان با سنبل الطیب ، مصرف دمکرده بادرنجبویه در هر روز به جای چای سیاه ، مصرف عرق گلاب و شربت آن ، شیرینی جات طبیعی مثل توت و خرما و دوری از بیسکویت جات و شیرینی قنادی ها ، پرهیز از غذاهای با طبع سرد و خشک و استفاده از غذاهای گرم و تر و مصرف روغن طبیعی مثل زیتون و کنجد و گردو و بادام ، حذف روغن نباتی بطور مطلق ،استفاده از غذاهای خورشتی گوسفند بره جوان و بلدرچین ، مصرف نوبه ای عرق های طارونه با بادرنجبویه یکساعت قبل از خواب ، شربت عسلاب بعنوان داروی فوق العاده موثر در تنظیم کننده اعصاب عروق ، دوری مطلق از تمام فست فودها ، عرق آویشن در لبنیات مثل دوغ برای مصلح شدن و حذف نزله سرد آن ، مالیدن عرق رزماری بر بدن بالاخص دست و پا ، شیر بادام ، پودر هفت مغز خشکبار ایرانی ناشتا یک قاشق ، هلو و گلابی ، انگور سیاه و قرمز ، عرق بادیان رومی ( همان عرق انیسون سفید )روزی یک استکان ، کاسنی با آب عسل هفتگی دوبار ، هلیله زرد ، پیاز خوری دفع کننده آب مروارید و کسالت ، سبزیجات بالاخص سوسنبر و ریحان و نعناع و شوید ، چغندر ، سیب درختی به عنوان داروی هفتادگانه شفا توصیه اهل بیت علیه السلام ، کدوجات بالاخص کدوی تنبل ، داروی گیاهی بنام گل قند ترکیبی بسیار قوی از گلسرخ ( در همدان و کاشان فراوان در عصاری ها وجود دارد ) ، عرق شیرین بیان بعد از غذاها یک الی دو قاشق ( اگر فشار خون ندارید بیشتر مصرف شود ) ، دمنوش علف چای ، زعفران در تغذیه ها و یا شربت و چای آن ، جین سینگ هفتگی ۲ گرم ، عرق آفتیمون هفتگی دو استکان هفتگی بسیار عالیست ، شربت تخم شربتی با گلاب و عرق نسترن ، عرق بومادران ، شربت و یا دمنوش به لیمو ، پنیر با گردو شب هنگام تا سموم کبد خارج شود ، ماش پلو ، استحمام با آب ولرم و دوری شدید از استحمام و استخربا آبسرد ، روزانه فقط یک گرم کندر زیر زبان گذاشته شود ، عسل گون ، عسل سدر ( عسل کنار ) ، عسل بهار نارنج ، فقط انار شیرین مصرف شوند ( تذکر مهم فرمول های فوق بایستی بصورت نوبه ای و جدول زمانی مصرف شوند ) .
شربت پیاز به این صورت تهیه می شود: ۱۰۰ گرم پیاز خام را با ۴۰۰ گرم آب مخلوط کرده و بپزید تا له شود سپس ۴۰۰ گرم قند روی آن بریزید و بگذارید که جوش بزند تا قند حل شود سپس آنرا صاف کنید و در یخچال قرار دهید.میتوانید به جای قند از عسل استفاده کنید.