2777
2789
عنوان

هرکی ال دی خورده بیاد

148 بازدید | 20 پست

این چندمین تاویکمه ازاسترس  

بچه ها قرص ال دی ماه اولمه میخورم برای تنظیم پریودپارسال میخوردم بعداین ماه جلوگیریم نداشتم و سرساعتم نخوردم مثلایبار ظهر یبارنصف شب ممکته بارداربشم ؟؟؟؟اصلاحواسم ب ساعت نی

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

من واسه تنظیم خوردم‌

روزشو رعایت کردم ساعتشو نع

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منک هر س یا چهار ماه پریود میشم..اونم با پروژسترون.. این ال دی خوبه منم بخورم؟😐

اره خیلی خوبه تازه دوفاستونم میگن عالیه

من خوردم برا یه مشکل الان شدیدا سوزش دارم میشه چنین چیزی؟

ن ربطی نداره عوارضاش چاقی لاغری یا تهوعه و افسردکی

برای من که خیلی خوب جواب داد.ولی من خیلی زمان رعایت میکردم

بنظرتون زمان مشخص نباشه مثلای سری روز بخورم یسری نصف شب امکان بارداری وجودداره؟؟؟

بنظرتون زمان مشخص نباشه مثلای سری روز بخورم یسری نصف شب امکان بارداری وجودداره؟؟؟

اینو نمیدونم ولی خب جلوگیریش تا ۲۴ ساعته حساب کن از ۲۴ ساعت خیلی بیشتر نشده باشه

💞متاهل💞...........درخواست دوستی ⛔
دوفاستون برام تاثیر نداش ال دی چطوره مصرفش؟ 

باتوجه ب رپی قرص ازشب سوم یاپنجم پریودی هرروز روزی یکی تابیست و یک رپز میخوری بعد بیست و یک روز تاهفت روزنمیخوری باید تواین مدت پریودشی چ شی چ نشی بسته بعدیو ازروز هشتم ب بعدش شروع میکنی .....من یسری یادم رفت بخورم فرداش دوتاخوردم تایماه پریودبودم نامرتب شد باید سرموقع بخوری

خوب بود برات؟م

اره

سالها قبل فک میکردم تنهایی عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد. ♤ کاربر عزیز اگ مخالف نظرمی ریپ نزن این نظر شخصیه منه هر کسی یه ایده متفاوت دارع♤#کاربر_قدیمی