برا فسنجان برا هر نفر پنج تا گردو حساب کن خوردش کن بزار کنار
گوشت مرغ رو تیکه کن با یک پیاز رنده شده تفت بده با روغن خیلی کم
بعد از تفت دادن گردوی خورد شده رو اضافه کن
یکم دیگه تفت بده بعد آب سرد بریز روش تا یک ساعت بپزه
بعد یک ساعت دو قاشق رب انار به خورشت اضافه کن و شعله رو کم کن تا آرام آرام بپزه تا یک ساعت دیگه وقتی غلیظ شد خاموشش کن
نکته:اگه ترش بود یکم شکر بهش اضافه کن
نمکش یادت نره مثل خورشت های دیگه از اول بهش نمک بزن
اگر مرغ رو تفت میدی بهش زعفران اضافه کنی خوشمزه تر میشه