2777
2789

کمکم کنید پولمون هدر نشه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال شرکت کردی عزیزم؟

شوهرم می گه بیا بریم تو رو ثبت نام کنم ولی ثبت نامش پولیه دیگه می گه صدتومن حالا عکسم بگیریم گرون ترم می شه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

امریکا پرید دیگه 

عزیزم برو شرایطشو بهون یه جوری شده که دیگه رسما مهاجرت به امریکا رو بابد تو‌خواب دیذ 

باید حتما فامیل درجه یک داشته باشی اونجه حتی اگه از طریق لاتاری و گرین‌کارت و اینا بخوای بری 

فامیل نه دوست و اشنا 😕

بله البته اخريش براي جهار سال پيشه 

جدا من باورم نمی شد می گفتم دروغه پس هستن اینجور ادمای خوش شانس می تونی ی کم راهنمایی کنی

شوهرم می گه بیا بریم تو رو ثبت نام کنم ولی ثبت نامش پولیه دیگه می گه صدتومن حالا عکسم بگیریم گرون تر ...

ثبت نامش ۲۰ تومنه..در ضمن دوتاتون شرکت کنید که شانسستون بره بالا...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چه سرمای گذاری ای؟

ولی باید بدونی که این کارو باید توسط کسی که این کاره هست و چم و خمش رو میشناسه انجام بدی

چون بعد از اینکه قبول شدی باید یه اینترویو بشی که اگه اونجارو خراب کنی دیگه نمیشه کاریش کرد