2777
2789
عنوان

باتجربه ها

77 بازدید | 8 پست

خانم ها من الان 23هفته هستم ومدام حرکت جنین رادر دوطرف شکم حس میکنم سونوهم گفته یکیه ولی چرامگه میشه دوطرف پهلو حرکت داشته باشه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
شاید توپولیه

اخه چقدتپل خواهرمن بیشترمیخوره قدبلندباشه تاتپل😂😂

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روده هاتن تکون میخورن یا نبض میزنن کلن یه چی جز بچه هم هست تو شکم تکون میخوره نمیدونم اسمش چیه

گفتم این سری که میرم دکتربهش بگم یعنی مسخره ام میکنه

نه بابا مسخره تر از سوال شما هزاربار میشنون چرا باید مسخره کنه  یه چیز عادیه

باشه ممنون اخه خیلی متعجبم 

نه بابا ماهم تجربه اینجوری داشتیم دو قلو بود تو سونو مشخص میشد

بله صددرصد