فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 عنوان باتجربه ها 77 بازدید | 8 پست خانم ها من الان 23هفته هستم ومدام حرکت جنین رادر دوطرف شکم حس میکنم سونوهم گفته یکیه ولی چرامگه میشه دوطرف پهلو حرکت داشته باشه خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏 1398/08/05 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 شاید توپولیه اخه چقدتپل خواهرمن بیشترمیخوره قدبلندباشه تاتپل😂😂 خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
سنپترزبورگ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 6713 روده هاتن تکون میخورن یا نبض میزننکلن یه چی جز بچه هم هست تو شکم تکون میخوره نمیدونم اسمش چیه
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 روده هاتن تکون میخورن یا نبض میزنن کلن یه چی جز بچه هم هست تو شکم تکون میخوره نمیدونم اسمش چیه گفتم این سری که میرم دکتربهش بگم یعنی مسخره ام میکنه خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
سنپترزبورگ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 6713 گفتم این سری که میرم دکتربهش بگم یعنی مسخره ام میکنه نه بابا مسخره تر از سوال شما هزاربار میشنون چرا باید مسخره کنه یه چیز عادیه
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 نه بابا مسخره تر از سوال شما هزاربار میشنون چرا باید مسخره کنه یه چیز عادیه باشه ممنون اخه خیلی متعجبم خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
سنپترزبورگ عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 6713 باشه ممنون اخه خیلی متعجبم نه بابا ماهم تجربه اینجوری داشتیمدو قلو بود تو سونو مشخص میشد
فاطیما2 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 نه بابا ماهم تجربه اینجوری داشتیم دو قلو بود تو سونو مشخص میشد بله صددرصد خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏