haniخانومی مدیر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان بارداری پوچ... | مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 50 پست بچه ها بارداری پوچ رو اگه اقدام ب سقط نکنی خودش چند هفتگی خود ب خود می افتهمن شنیدم زیر ۲۰ هفته خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/08/03 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilp عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 11000 خداروشکر، اسم دکترتون چی بود؟ مطبش کجاست؟ ممنونم عزیزم.زهره لواسانی.مطبش تو میدون فلسطینه اسمش و سرچ کنی اطلاعات کاملش و آدرس و شماره تلفنش میاد. 😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
لیلا181 عضویت: 1394/05/10 تعداد پست: 9497 ممنونم عزیزم.زهره لواسانی.مطبش تو میدون فلسطینه اسمش و سرچ کنی اطلاعات کاملش و آدرس و شماره تلفنش می ... مرسی عزیزم به آرزوهایم قول رسیدن دادم
nilp عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 11000 مرسی عزیزم خواهش میکنم.انشاالله به زودی نتیجه بگیری و خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده. 😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
mojal عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 5220 ارع عزیزم بچه رو دوست نداره فقط از بس مامان باباش زیر گوشش میخونن بچه خوبه بچه میخاد نی نی مم ... الهی😢 خدا صبرت بده گلم. خدا نظر شوهرت عوض کنه ان شاء ا... الهی تو هم یه نی نی سالم و عزیز دنیا میاری خار چشم بدخواهات باشه. منکه از صبح یه طرف شکمم منقبض میشه نمیدونم چیه خیلی نگرانم😭 خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
مستانه_جووون عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 976 الهی😢 خدا صبرت بده گلم. خدا نظر شوهرت عوض کنه ان شاء ا... الهی تو هم یه نی نی سالم و عزیز دن ... مرسی مهربونم انشالله ک چیزی نیست الهی ک خوشبخت بمونی
mojal عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 5220 مرسی مهربونم انشالله ک چیزی نیست الهی ک خوشبخت بمونی توکل به خدا کردم ممنونم عزیز دلم خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو